Godinama su kanal slova činila razliku između reklamiranja kompanija. RESTORANI, TAVERNE, DUĆANI i mnogi drugi su kupci svijetlećih kanal slova.

Standardna Signarama kanal slova su trodimenzionalni elementi koji privlače pažnju i označavaju prostor. Kanal slova je od metala u koji su smjštene LED diode koje troše minimalno a trajnost je gotovo neograničena. Ledice mogu svijetliti na lice kanal slova kroz plexiglas u raznim bojama ili s stražnje strane slova ili znaka.

Svjetleća blok slova su idealan način da date dimenziju i napravite Vašu reklamu interesantnom. Sa svjetlećim blok slovima se odmah pridoda kvaliteti imiđa Vaše kompanije i isto tako će privući Vaše klijente.

SIGNARAMA ima spektar svjetlećih blok slova u svojoj ponudi od standardnih, gdje su slova izrezana na pleksiglasu i illuminirana, do halo efekta gdje lice slova blokiraja svjetlo a osvjetljena je pozadina iza slova. Uz 3D slova možemo ugraditi senzor koji pali reklamu kada se smanji danje svjetlo a gasi kada vanjsko svjetlo postane dovoljno jako. Kućišta tj. kanali su metalni a možemo ih obojati po zadanoj boji.

Svjetleća blok slova su dizajnirana i rezana prema Vašem fontu i logu.