Stiropor i stirodur mogu se koristiti kao slova, logo, znakovi za uređenje interijera ili eksterijera. Pomoću specijalnih strojeva oblikuju se ploče od stiropora ili stirodura u oblike koje dizajner pripremi. Nakon strojne obrade dodatno se obrađuju 3d slova i znakovi te se na kraju oboje u zadanu boju. Takva slova su za razliku od svjetlećih blok slova u metalnom kućištu manje otporna na oštećenja ukoliko se stiropor ili stirodur udare oštrim predmetom (slično kao i fasade od sličnih materijala). Inače, 3D slova ili znakovi su otporni na vremenske utjecaje.

Dodali smo galeriju slika zadnje reklame koju smo odradili na samom kraju 2010 godine za poznati butiqe Šuština koji se nalazi u City Centru One. 3D slova su napravljena od stirodura i išli smo s dvije različite debljine znakova. Jedan dio je 3cm a drugi od 5cm. Slova su zlatne boje pa se dobije dojam da su od metala. S obzirom na vrlo malu težinu slova montaža je jednostavna i dovoljna je svostruka ljepljiva traka za pričvrstiti slova.Uz slova šaljemo i šablon koji olakšava pozicioniranje znakova. Ovo je najbolji primjer kako slova i znakovi od stirodura ili stiropora mogu prestižno, elegantno i skupo izgledati iako im je cijena prilično povoljna.

Ukoliko imate kakav upit molim da nam se obratite. 3D slova i znakove šaljemo pošiljkom po cijeloj Hrvatskoj. Imamo i razgranatu mrežu montažera po gotovo cijeloj zemlji.