Fotografije na slikarskom platnu razvučene preko blind ram-e su vrlo popularni u svijetu. Osim što su povoljne cijenom prikladne su za ukrašavanje raznih interijera poput hotelskih prostora i soba, za uređenje restorana i kafića, ureda, apartmana i stanova. Ovakva slika može biti vrlo originalan poklon za bilo koju prigodu.

Želite imati sliku koju nitko drugi nema? Ili možda imate neku posebnu fotografiju koju biste željeli uvećati i objesiti na zid?

Došli ste na pravo mjesto! Signarama Vam nudi ispis omiljenih fotografija na slikarskom platnu. Idealno za svaki dnevni boravak, sobu, ured… ili kao poklon dragoj osobi ili prijatelju.

Fotografije s vaših digitalnih foto aparata ili nekog drugog medija prenošenjem na canvas slikarsko platno dobivaju potpuno drugačiji efekt. Takva slika izgleda poput umjetničkog ulja na platnu.

Sve što trebate učiniti je poslati nam mailom svoju omiljenu fotografiju. Mi ćemo je pretvoriti u umjetničko djelo razvučeno preko drvene blind ram-e.

Kvaliteta i veličina printa ovisi o kvaliteti originalne fotografije.

24 x 30 cm – 3Mpx
100 x 150 cm – min 4 Mpx
120 x 180 cm- min 5 Mpx

Okviri i platno

U Signarami transformiramo Vaše omiljene fotografije u prekrasna umjetnička djela printajući ih direktno na slikarsko platno visoke kvalitete načinjeno od 100% pamuka. Isprintano platno se zatim razvlači preko drvene rame ručni izrađene točno prema dimenzijama vaše fotografije.
U ponudi imamo dvije debljine okvira: 2cm i 3,5 cm. Za manja platna, do A3 veličine, preporučamo tanji okvir a za platna veća od A3 formata deblji. Platno se može razvuči preko rame na dva načina: galerijski i muzejski.

gallery-wrapp

Galerijski način: slika je omotana oko stranica rame prikazujući dio slike sa strane.

museum-wrapp

Muzejski način: slika se nalazi samo s prednje strane, a oko stranica rame je bijelo slikarsko platno. Također nudimo na izbor vrstu platna tako da možete birati između mat i gloss slikarskog platna.

Vaše fotografije
Prema pravilu palca dimenziju na koju vaša fotografija može biti isprintana dobit ćete ako visinu i širinu u pixelima podijelite sa 100 i rezultat pomnožite sa 2,5.
Na primjer, ako je vaša slika veličine 1024 x 768 pixela, taka maksimalna preporučena veličina platna iznosi oko 30 x 20 cm da bi se izbjegla pikselizacija.
Mi ćemo vas uvijek upozoriti ako mislimo da kvaliteta vaše fotografije nije dovoljno dobra za tisak. Tada vi odlučujete želi ju svejedno printati. Mi ćemo se pobrinuti da je svaka fotografija printana u optimalnoj kvaliteti. Stoga, nema crvenih očiju ili blijedih boja.

Dodatni efekti

cb-vjenjcanje

Nudimo široki spektar dodatnih efekata koji se mogu primijeniti na vašu fotografiju prije printanja.
Možemo je pretvoriti u crno-bijelu fotografiju, fotografiju u sepia tonu ili duotonu.
Također radimo i foto kolaže za vas.
Color fotografija može biti isprintana u crno-bijeloj boji sa dodatkom boje na nekom detalju.

Što trebate znati kada tražite print na slikarskom platnu canvas!


Ovo je video u kojem možete vidjeti korisne savjete na što obratiti pažnju kada kupujete print na slikarskom platnu canvasu.

Video s sajma vjenčanja u hotelu Lav 2009

Signarama na sajmu vjenčanja u hotelu Lav 2009

fransizeri-sajam-lav

Na sajmu vjenčanja koji se održao krajem veljače u hotelu Lav predstavili smo naše slike na canvasu građanima Splita. Naš štand je izazvao veliki interes građana kojima smo objasnili mogućnosti ove tehnike. Ostvarili smo mnoge kontakte kako s građanima tako i s vlasnicima većih objekata koji su bili zainteresirani za veće narudžbe. Ovakav tip slika je uobičajen u hotelima širom svijeta.

kata-na-sajmu-hotel-lav