Oslikavanje i obljepljivanje kombija, dostavnih vozila i kamiona reklamnim folijama je jedan od najefektnijih oblika oglašavanja. Na taj način imate reklamu 24 sata dnevno 365 dana u godini. Takva vozila obično voze teritorijem koje vaš biznis pokriva i sa svojim svakodnevnim obavezama takvo brendirano vozilo pokriva upravo tržište koje vam je interesantno i danju i noću. Kada dođete u Signarama centar u Splitu naš dizajner će vam pomoći da pronađete najefektnije riješenje za reklamu na vaše vozilo koje će vam donijeti nove klijente i samo povećanje posla će vam vrlo brzo vratiti ti investiciju.

Kako je svako vozilo drugačijih dimenzija, nakon što precizno premjerimo vaše vozilo, naši dizajneri po vašim potrebama pripreme grafičko riješenje koje se potom printaju na specijalne folije koje se zatim ljepe na vaše vozilo.

Najčešće reklame na ovako obljepljena gospodarska vozila koriste dostavna vozila restorana i fast foodova, vozila za catering, cvijećari, građevinske firme, vodoinstalateri, električari, drvodjelci, staklari i mnogi drugi. Na vozilu obavezno trebaju biti istaknute informacije kako potencijali klijetni i kupci mogu doći do vas pa tako bilo bi dobro istaknuti podatke poput broja telefona, web stranice, adrese i slično. U prvi plan obično dolazi proizvvod ili usluga koju nudite. Najbolji efekti  i najviše pažnje privlači fotrografija a primjere možete vidjeti na priloženim stranicama.

Postoji mnogo grafičkih rješenja za reklamu na vašem vozilu tako da možete ići s fotografijom, jednobojnim tekstom, logom. Možemo se prilagoditi vašem budžetu tako da dobijete najveću vrijednost za uloženi novac.

[Not a valid template]