Menu Board je najefektnija reklama koju možete korisiti u fast food-u i restoranu. Menu board će gost najprije primjetiti i kad se približi pultu na menu boardu će tražiti jelo koje će naručiti. Zbog toga je važno da vizuali tj. slike izgledaju privlačno te da lako možete mjenjati filmove koje Vam možemo dizajnirati po Vašim potrebama.
Važno je da menu board bude dobro osvjetljen, trebate ga podjeliti u nekoliko segmenata. Na videu možete vidjeti tri segmenta koji su široki po 115cm. Kada imate više segmenata odna ih možete podijeliti po tipovima jela kao npr. glavna jela, deserti, pića, predjela, jela s grilla, riba itd.
Uz svaku sliku je potrebno dodati kratak opis svakog izloženog jela kao i cijenu. Ono što je možda najvažije je da imate privlačnu fotografiju. Najbolje bi bilo da jelo slika fotograf koji zna posao i ima potrebnu opremu. Mi u Signarami Vam možemo pružiti uslugu studijskog fotografiranja jela kao i dizajna samih vizuala, naravno, izrađujemo i menu boardove.
Na ovo ne trebate gledati kao na trošak nego kao na investiciju jer će menu board povećati prodaju pogotovo onih jela koje ste istakli.

Već sam spomijao da sam deset godina bio McDonald’s franšizer u Splitu. Vjerojatno je i to razlog što su mnogi ugostitelji došli u Signaramu koja je također franšiza koja je prisutna na 850 lokacija u 52 zemlje.